Italienii sunt încurajați să vină în România pentru o vacanță sigură, „fără Covid”, în 2020

51

Italienii au inclus România pe o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța e vară din 2020. Alături de țara noastră, pe lista celor de la Esquire Italia se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia, țări în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”.

Italienii mai spun că, în plus, toate aceste țări sunt la o distanță relativ mică de Italia, iar turiștii nu sunt obligați să facă o călătorie a foarte lungă pentru o vacanță de vară sigură.

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire.

sursa – digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.