Istoria Timișoarei văzută din tramvaiul turistic! Când va circula acesta

141

Timișorenii și turisții care aleg să viziteze orașul de pe Bega vor avea parte de o surpiză din partea STPT, fosta Regie de Transport Timișoara. Noua conducere a decis ca un tramvai turistic să ofere posibilitatea celor interesați să afle o parte din istoria orașului.

Tramvaiul turistic va circula în fiecare duminică, între orele 12.00-20.00 pe un traseu special, iar călătorii vor avea un ghid care le va prezenta pe scurt „Timișoara de altă dată”.

Traseul cuprinde următoarele obiective turistice: Piața Libertății, Piața 700, Spitalul de Copii, Parcul Central, Biserica Piaristă, Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Piața Nicolae Bălcescu, Sala Olimpia, Abatorul Orășenesc, Fabrica de Pantofi Guban, Fabrica de Bere, Parcul Poporului, Băile Neptun, Podul Decebal, Consiliul Județean, Facultatea de Medicină, Casa Ciobanului și Piața Sf. Gheorghe.

Punctele de plecare sunt din Piața Libertății și Sala Olimpia. Pentru o călătorie adulții vor plăti 15 lei pe un bilet, pentru copiii între 7 și 14 ani biletul va costa 5 lei; iar copiii sub 7 ani vor beneficia de călătorie gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ