Ionuț Popa a plătit cu mustața salvarea de la retrogradare

414

Fotbaliștii timișoreni au sărbătorit la Șiria salvarea de la retrogradare și l-au ajutat pe antrenorul Ionuț Popa să își radă mustața. ”Așa le-am promis jucătorilor”, a explicat tehnicianul originar lui ACS Poli Timișoara.

Apariție șoc la conferința de presă de după returul barajului de menținere/promovare în Liga I de fotbal. Antrenorul Ionuț Popa s-a prezentat în fața jurnaliștilor fără mustața sa binecunoscută. Acesta s-a ținut de cuvânt și și-a respectat promisiunea făcută în toamnă că își va rade mustața dacă echipa se va salva. Ajutat de elevii săi, Popa și-a tăiat jos mustața la vestiare, imediat după finalul barajului câștigat de cu scorul general de 5-2 în fața lui UTA.

”Sunt eu, Popa, dacă nu mă recunoaşteţi. Le-am promis jucătorilor”, și-a început Popa declarațiile completând că are mustață de 30 de ani. ”Toată presa a spus că voi fi declarat antrenorul anului. Să ajungi în semifinalele Cupei, în finala Cupei Ligii, să te salvezi de la -14 puncte…”, a continuat antrenorul de pe banca lui Poli.

Ionuț Popa a avut vorbe calde pentru UTA și fanii ei după baraj, uitând înjurăturile primite în această săptămână dinspre Arad. ”Acum nu mai sunt inamicul Aradului. Ţin la galeria Aradului; ei m-au înjurat din inimă. Vreau ca Aradul să fie în Liga 1. Azi am ţinut cu Poli, dar întotdeauna ţin cu Real Madrid şi UTA”, a încheiat Popa la finalul partidei câștigate cu 3-1 de Poli la Șiria.

FOTO: Poli Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ