Ionel Ganea revine la Timișoara! Va sta pe banca unei divizionare secunde

69

Retrogradata ACS Poli și-a găsit antrenor pentru proiectul din Liga a 2-a. Fostul internațional Ionel Ganea va fi omul responsabil să conducă destinele violeților în următorii doi ani cu obiectiv promovarea.

ACS Poli și-a găsit rapid antrenorul după despărțirea de Adrian Neaga, tehnicianul cu care echipa a retrogradat din Liga I de fotbal. De doar câteva zile au avut nevoie șefii clubului pentru a găsi un înlocuitor pe banca tehnică. Alesul este Ionel Ganea, fostul internațional ce a evoluat în finalul carierei și pentru Dan Păltinișanu.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani şi obiectivul fixat este formarea unei echipe și revenirea în Liga 1. Ganea a venit la Timișoara cu un staff propriu format din secunzii Norbert Niţă și Călin Frunză. Retras din fotbal în anul 2011, Ganea și-a început cariera de antrenor la Dinamo București, iar apoi a trecut pe la Sănătatea Cluj, Universitatea Cluj, Rapid București, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş.

Cariera sa a rămas în memoria microbiștilor cu cele 19 goluri marcate pentru echipa națională, o carieră internațională impresionantă dar și prin episodul din anul 2007 când l-a strâns de gât pe unul dintre arbitri, Dorin Mudura, la un meci al lui Poli contra Rapidului pe Dan Păltinișanu. A primit o suspendare record pentru fotbalul românesc – 22 de etape!

Noul staff al lui Poli va intra în pâine în 25 iunie, la reunirea timișorenilor. Cert este deocamdată că ACS-ul va susține un cantonament de vară între 10 și 20 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ