Ioana Gheorghe este prima în topul CSM-ului

391

Atleta Ioana Gheorghe este și în anul 2015 sportiva Clubului Sportiv Municipal Timișoara. Clasată a patra în ierarhia județeană, junioara are cele mai bune rezultate ale clubului.

CSM Timișoara este an de an printre cluburile cu cele mai bune rezultate din județ. Dovadă că ani buni a dominat clasamentul general din Timiș în special prin performanțele secției de atletism. Adelina Pastor și Ioana Gheorghe au fost numărul 1 în județ și binînțeles și în club.

Anul 2015 a fost puțin deosebit în sensul că cel mai bun sportiv al CSM-ului s-a clasat abia pe patru în ierarhia județeană întocmită de Direcția pentru Tineret și Sport Timiș. Ioana Gheorghe este sportivul CSM-ului cu cele mai bune rezultate ale anului ce stă să se încheie. Desemnata sportiva judetului Timis in 2014, Ioana are dublă legitimare cu LPS Banatul și este antrenată de Mihaela Răsădean.

Junioara de 17 ani și-a trecut în palmares un loc 2 la CN seniori, un loc 1 și trei locuri 3 la CN tineret, două locuri 1 și două locuri 2 la CN juniori, un loc 1 și trei locuri 3 la Balcaniada juniorilor.

Clasată a cincea în topul județean, Adelina Pastor este a doua în clasamentul CSM-ului pe anul în curs. Atleta de 23 de ani, pregătită de Ioan Damaschin, a cucerit două titluri balcanice, un titlu național de tineret precum și două locuri secunde în CN seniori.

Podiumul celor de la CSM este încheiat de canotorul Radu Bîrdan, sportiv clasat al nouălea în topul DTSJ. Antrenat de Zlatomir Balojin, juniorul a încheiat anul 2015 cu un titlu de seniori, două titluri de vicecampion la seniori și două titluri național la juniori.

Altădată topul neolimpic al CSM-ului concidea și cu cel județean însă în acest an lucrurile stau altfel. Dan Lucian (navomodelism) are cele mai bune rezultate din club însă a prins abia poziția a cincea pe județ, urmat de Emilian Dan (navomodelism), pe 7 la premierea DTSJ, și Cristina Dan (navomodelism).

LĂSAȚI UN MESAJ