Investiții în infrastructura verde și cea școlară, la Moșnița Nouă

30

Autoritățile din comuna Moșnița Nouă investesc în infrastructura velo și în cea școlară. Localitatea se dezvoltă rapid, tot mai mulți tineri aleg să se mute aici, așa că este nevoie de școli noi și de trasee pentru transportul alternativ. Amenajarea pistelor de biciclete costă 2,8 milioane de lei și autoritățile speră că obțină banii prin PNRR.

A fost lansată licitația și firmele se pot înscrie până în 16 mai. „Lucrările presupun amenajarea pistelor de biciclete pe tronsonul str. Berlin – Drumul Boilor de la limita teritorială cu Municipiul Timișoara până la intersecția cu DJ 595D în localitatea Moșnița Veche”, aflăm de la Primăria Moșnița Nouă.

Proiectul presupune și o reamenajare a teritoriului care constă în elaborarea unui plan urbanistic general pentru comună. Procesul se va face în format digital și autoritățile vor plăti peste 500.000 de lei. Pentru construirea unei noi grădinițe s-a lansat, de asemenea, o licitație. Valoarea pusă la bătaie este de aproape 12 milioane de lei și cconstructorul care va fi desemnat câștigător va avea la dispoziție 36 de luni pentru ridica unitatea de învățământ.

Termenul pentru depunerea ofertelor este 7 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ