Întreruperi în funizarea apei în Timiș, 22-23 ianuarie

40

Aquatim anunță întreruperi în furnizarea apei în perioada următoare. Miercuri, între orele 8 și 16 se va sista furnizarea apei în localitatile Balinț și Târgoviște, iar joi 23 ianuarie, în același interval orar, în Bodo, Fadimac, Ohaba Lungă și Dubești, pentru spălarea și dezinfectarea rezervorului de înmagazinare și rețelei de distribuție a apei.

Spălarea rețelelor de apă se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă desfășurat de Aquatim, pentru asigurarea calității apei, miercuri, localitatea Uivar rămâne fără apă între orele 9 și 16, din cauza întreruperii alimentării cu electricitate, anunțată de furnizorul de energie electrică, pentru lucrări planificate de mentenanță.

Pe durata spălării conductelor și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. „Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, spun reprezentanții Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ