Întreruperea furnizării apei în Moșniţa și Ghiroda

20

Joi, 11.06.2020, între orele 9-15, se va opri apa pe drumul DJ 596 ( Calea Moșnița Veche), strada Liviu Măruia și strada Secea, pentru realizarea unor lucrări de extindere a rețelei de distribuție. Vor fi afectate străzile din localitatea Moșnița Nouă, respectiv Moșnița Veche, de o parte și de alta a drumului județean DJ 596 ( Calea Moșnița Veche).

Montare hidranți în localitatea Ghiroda

În vederea efectuării unor lucrări de montare hidranți pe străzile Iris, Răchitei, Lacului, Bujorilor, Victoria, Vălișoara, Câmpiei, Strada Nouă, Monaco, în comuna Ghiroda, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare cu apă, furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 11 iunie 2020, în intervalul orar 9 – 16, pe străzile mai sus menționate.

În situația în care vor exista defecțiuni la vanele existente, ce vor impune închiderea vanei central, alimentarea cu apă va fi întreruptă în toată localitatea Ghiroda. Satul Giarmata-Vii nu va fi afectat. Lucrarea este realizată de către Primaria localității Ghiroda.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ