12 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Întreruperea furnizării apei în Giroc și Mașloc

Luni, 8 ianuarie 2024, între orele 9-14, se întrerupe alimentarea cu apă în localitatea Giroc, pentru efectuarea unor lucrări la conducta de transport de pe Calea Timișoarei.
Tot luni, 8 ianuarie 2024, între orele 9-13, se întrerupe alimentarea cu apă în localitatea Mașloc, pentru lucrări la stația de tratare.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Luni, 26 februarie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mureș și Meziad. Lucrările fac...

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare...

Citește și :