9.7 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Întrerupere în furnizarea apei, 21 decembrie, zona Bv. Take Ionescu

Se întrerupe furnizarea apei joi, 21 decembrie a.c., între orele 8-19, pe străzile Bv. Take Ionescu, Semenic, Nicu Filipescu, Dimitrie Paciurea, Nicolae Iorga, Dr. Alexandru Martha și punctul termic de pe str. Vasile Lucaci.
Se va lucra în zona intersecției străzilor Bv. Take Ionescu și Semenic pentru conectarea unor tronsoane de conducte noi la rețeaua existentă. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare din fonduri europene POIM.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, pentru scurt timp. Recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :