Interlop periculos din vestul țării, luat pe sus de poliție. A snopit în bătaie un om de afaceri

613
Fiul temutului „Mărgan”, fostul lider al lumii interlope din Deva, a fost capturat de polițiști. Victima lui e un om de afaceri, bătut cu ranga în stradă.
Ionuţ Crâznic, fiul fostului urmărit internațional Cornel Crâznic „Mărgan”, a fost capturat în trafic şi adus la audieri, fiind acuzat că ar fi bătut cu sălbăticie un afacerist din Târgu Jiu.
Trupele speciale de Poliție au blocat, luni, mașina de lux cu care se deplasa Ionuţ Crâznic (26 de ani), fiul unui fost cap al lumi interlope din Deva, Corne Crâznic „Mărgan”, şi l-au imobilizat pe tânăr. Acțiunea a avut loc pe Drumul Național 7, în localitatea Veţel.
„În continuarea cercetărilor în cauza penala privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și distrugere, fapte comise la data de 2 iulie a.c. asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale si Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Veţel, județul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68 Veţel, județul Hunedoara, fiind încătușat de polițiști și condus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale“, a informat Inspectoratul de Poliţie al Județului Gorj.
Video aici!
Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ