Întăriri pentru ACS Poli înaintea confruntării din ”Groapă”

454

La finalul unei perioade liniștite pentru ACS Poli Timișoara se reia și Liga I de fotbal. Violeții merg luni în fief-ul lui Dinamo București cu ultimul transfer făcut, mijlocașul croat Ivan Curjuric.

Dinamo – Poli este ultimul meci al rundei a 9-a, prima de după întreruperea pentru 10 zile a campionatului. O partidă pe care cele două echipe o abordează de pe poziții apropiate, bucureștenii sunt pe locul cinci, iar Poli pe poziția a șaptea la doar doua lungimi de trupa lui Cosmin Contra.

Ionuț Popa a primit o veste bună chiar înaintea deplasării în Ștefan cel Mare. Șefii clubului au bătut palma cu un mijlocaș ofensiv, veșnica nemulțumire a antrenorului în această primă parte a sezonului. Bănățenii l-au adus pe Ivan Curjuric, un jucător prezent în ultimele 10 sezoane în primul eșalon din Cipru.

Mijlocașul de 27 de ani a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Curjuric este cotat de siteurile de specialitate la 350.000 de euro și a jucat în ultimii doi ani pentru Nea Salamina.

El devine ale doilea croat din lotul ACS-ului alături de închizătorul Josip Soljic. Curjuric are șanse mici să prindă lotul de 18 pentru partida cu Dinamo de luni seara, ora 20.30, în direct pe canalele DigiSport, Dolce Sport și Look TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ