Institutul de Cercetare Waterford introduce o metodă inovatoare de studiere a limbii engleze într-o școală din Timișoara

2772

Waterford Research Institute este un centru non-profit de cercetare, dedicat misiunii de a oferi fiecărui copil accesul la educație de calitate prin dezvoltarea unor programe software educaționale, implicând cele mai moderne tehnologii.

Fondat în anul 1976, Waterford Institute a menținut viziunea fondatorului său care a crezut în ideea că tehnologia este soluția de susținere a succesului academic al fiecărui copil.

Filiala Waterford din România, aflată în Timișoara, oferă elevilor Școlii gimnaziale nr. 25 acces liber la un program educațional inovator, intermediat de calculator cu scopul de a testa eficiența acestei metode în învățarea limbii engleze. De asemenea, elevii de la Clubul Happy Class, unde engleza se studiază intensiv, au început să utilizeze programul Waterford, părinții și profesorii raportând progrese semnificative.

Totodată, Waterford Research Institute a oferit Centrului Copii și Zâne din Timișoara posibilitatea de a utiliza programul educațional în terapia copiilor cu nevoi speciale.

Marele avantaj al Programului de învățare Waterford este acela că fiecare copil beneficiază de un curriculum individualizat, determinată automat prin evaluarea computerizată a copilului, care combină matematica, științele și studiul limbii engleze.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ