Înjurături și claxoane pe Take Ionescu, în Timișoara

890

Nervii șoferilor din trafic nu mai pot fi controlați. Artera principală a orașului, Take Ionescu, se află într-un proiect de  reabilitare de aproximativ o săptămână. Edilul orașului, Nicolae Robu, a declarat cu câteva zile în urmă, în cadrul unei conferințe de presă, că este necesară înfrumusețarea șoselei de pe bulevard. Primarul susține că termenul de finalizare a lucrărilor din zonă, nu va depăsi data de 12 septembrie. Până cînd elevii vor începe școala, bulevardul va avea o șosea curată și noi locuri de parcare, pe ambele sensuri ale circulației.

Șoferii sunt însă nevoiți acum să suporte aglomerația și traficul infernal de pe această arteră. Mai ales că se circulă doar pe o singură bandă, pe ambele sensuri. Totodată, zecile de minute parcurse pe partea carosabilă aduc injurii la adresa conducerii orașului și claxoane la unison.

Nici semafoarele „inteligente” nu vin în ajutorul șoferilor din trafic. În acest caz, primarul spune că este nevoie tot de răbdare, deoarece sistemul de semaforizare se află într-un program de exercițiu. În această privință, șoferii trebuie să aștepte până la 1 noiembrie, când exercițiul semafoarelor va lua sfârșit, iar traficul va fi decongestionat.

1 COMENTARIU

  1. Pai decat sa stati in trafic si sa injurati, nu mai bine luati tramvaiul? Ca asa se procedeaza in toate marile orase ale lumii civilizate. D-apai la roman daca ii iei masina ii iei tot, clasa, statutul, conditia, il umilesti, mai bine face trei ore pana la servici si ajunge un car de nervi decat sa, cum declara un vajnic flacau cu mucii inca la nas zilele trecute, „ma demit eu sa imi frec coatele de toti besinosii de pensionari. „Besinosii” ajung unde au nevoie la timp si fara nervi, in timp ce astia de va da fudulia afara din casa huiduiti si claxonati ca asta o sa rezolve sigur problema.

LĂSAȚI UN MESAJ