Îngerii Galbeni, vizitaţi de mascaţi!

89

Poliţişti de la Investigaţii criminale împreună cu cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Timiş au descins, în această dimineaţă, la sediul firmei “Îngerii Galbeni”, dar şi la acasă la patronul acesteia, Răzvan Sorin Nedelcu, ca parte a unui dosar instrumentat de la procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Perchezițiile de joi dimineața au loc în cadrul unui dosar instrumentat de la procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De-a lungul vremii, pe numele lui Răzvan Nedelcu și al firmei sale au fost depuse 16 plângeri penale pentru şantaj şi distrugere. Ultimul scandal de amploare a avut loc la finele lunii noiembrie 2015, după ce un profesor de la Politehnică a fost efectiv luat pe sus, cu tot cu mașină, de „Îngeri Galbeni” dintr-o parcare privată.

Percheziţiile din această dimineaţă se fac într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în care au fost conexate cele 16 plângeri penale pentru şantaj şi distrugere depse de-a lungul timpului de şoferi. Nedelcu, soţia sa şi alţi angajaţi ai firmei vor fi duşi la audieri.

razvan-nedelcu

LĂSAȚI UN MESAJ