Înfrângere pentru dumbrăvițeni în partida restantă cu CSM Lugoj II VIDEO

100

Dumbrăvițenii au pierdut restanța cu CSM Lugoj II, partidă ce a fost reprogramată din cauza terenului impracticabil la data de 22 octombrie. Nici de această dată, suprafața de joc nu a fost una optimă. Ambele echipe au avut de suferit din cauza terenului greu.

Dacă prima repriză a fost una înclinată în favoarea alb-verzilor, repriza secundă le-a aparținut lugojenilor. După ieșirea de la cabine, CSM-ul a avut nevoie de 2 minute pentru a deschide scorul. Lascu a punctat pentru oaspeți, cu un șut la vinclu de la aproximativ 15 metri. Elevii lui Florin Macavei au trecut pe lângă golul egalizator în nenumărate rânduri. Hodiș, Ștefan sau Cioancă au avut pe rând șansa de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj. Scor final 0-1 pentru CSM Lugoj II.

Etapa viitoare ACS Dumbrăvița joacă tot pe teren propriu cu AS Seceani.
ACS Dumbrăvița: Miklos, Scrob – Cioancă, Borlea, Kovacs, Bîrsanu, Oneț, Nohai, Paleacu – Șofronea, Ștefan, Bârză, Hodiș. Rezerve: Iacob, Rus, Izsak, Mărcuți.
Antrenor: Florin Macavei
CSM Lugoj II: Micșa, Făgetan, Loga, Predescu, Ardelean – Marta, Dobra – Bek, Vînatu, Stoica, Marta – Ardelean, Tătar – Lascu – Ardelean, Peptanus. Rezerve: Grecu, Pătrașcu, Secoșan.
Antrenor: Dan Bidiviu
Arbitrii: Botaș Cătălin, Gherman Alex, Talpoș Marius.

sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ