Înfrângere la Craiova și ACS-ul revine în coada Ligii I

151

O singură etapă a rezistat Timișoara pe penultima poziție a Ligii I. Eșecul de la Craiova dublat de victoria externă a celor de la Târgu Mureș au redus-o pe ACS Poli în coada ierarhiei.

Fotbaliștii timișoreni au revenit cu picioarele pe pământ după ce succesul contra campioanei Astra le ridicase poate prea multă încrederea. Poli a pierdut în Bănie, 0-2 în fața lui CSU Craiova, și a coborât din nou pe ultima poziție a Ligii I de fotbal. Trupa lui Ionuț Popa nu a avut prea multe șanse în fief-ul locului trei din campionat.

Gazdele au dictat ritmul partidei, ajutate ce-i drept și de evoluția scorului. Oltenii au deschis rapid scorul și imediat au făcut 2-0, rezultat care le-a făcut viața mult mai ușoară. De partea cealaltă Poli a acuzat un ofsaid la faza primului gol marcat de Nuno Rocha în minutul 13. Trei minute mai târziu însă defensiva oaspeților a fost depășită de Gustavo și Straton era învins pentru a doua oară.

Poli a scăpat ieftin dacă ținem cont de numărul de ocazii ratate de Craiova, inclusiv o bară în minutele de final. Poarta gazdelor a fost periclitată în 3 rânduri de violeți, la ocaziile lui Doman în prima parte, respectiv Șeroni și Bocșan în partea a doua. Iar pentru ca meciul să se încheie și mai prost, Llorente a fost eliminat în prelungiri pentru al doilea cartonaș galben.

ACS Poli: Straton – Străuț, Scutaru, Bocșan, Șeroni – Llorente, Artean – Bărbuț (80, Mailat), Croitoru, Doman – Pedro Henrique (59, Popovici).

Cu cele 4 puncte, Poli revine pe ultima poziție a Ligii I după 18 etape. Pentru timișoreni urmează o nouă deplasare, luni, cu CFR Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ