ACS Poli începe cu stângul stagiul din Turcia! Înfrângere în primul amical, 1-4 cu Botev Plovdiv

88

ACS Poli Timișoara a pierdut primul amical din Antalya, 1-4 cu Botev Plovdiv, echipă de pe locul 8 în elita Bulgariei.

Trupa pregătită de Florin Marin a cedat testul inaugural din cantonamentul de iarnă. Alb-violeții au fost învinși de Botev Plovdiv cu 1-4 într-un joc disputat sâmbătă seara în Antalya. Bocșan a înscris singurul gol al bănățenilor, în minutul 79 când deja adversarii aveau 4-0 pe tabelă.

Poli a început cu stângul seria celor patru teste din stagiul din Turcia. Prim-divizionara a pierdut la scor duelul cu ocupanta locului 8 în prima ligă a Bulgariei. Botev a avut 1-0 la pauză și până în minutul 60 a mai înscris de alte trei ori speculând slăbiciunile din defensiva violeților.

Timișorenii s-au văzut conduși încă din minutul 15 după acțiunea finalizată de Kifoueti. După 1-0 la pauză, partea secundă a început de la 2-0 pentru că Vasev a marcat în minutul 46 cu un șut deviat. Șase minute mai târziu Popescu a ”servit” o pasă decisivă pentru Kolev și bulgarul a înscris pentru 3-0. Scorul a luat proporții în minutul 61 când Kamberov l-a învins pe Smaranda pentru a patra oară.

În minutul 79 Poli a redus din handicap prin reușita lui Bocșan, jucător intrat pe teren în partea scundă. Scor final 4-1 pentru Botev.

ACS Poli: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, Dan Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Zicu, Javi Hernandez – Rajcomar. Au mai jucat:  Rusu, Bocșan, Fridrich, Doman, Sorescu.

Peste două zile trupa lui Florin Marin va înfrunta austriecii de la LASK Linz în al doilea test din Antalya.

LĂSAȚI UN MESAJ