Infractori, luați o pauză! Lungă!

133

Cei ce se plictisesc și nu gasesc alte satisfacții în viață decât să se dedea la fapte antisociale ar trebui în acest sfârșit de săptămână să se abțină. Să ia o pauză. Să amâne scandalurile pentru o altă dată. Ar fi bine ca amânarea să fie cât mai lungă. Dacă chiar nu se pot înfrâna deloc de la scandaluri sau alte infracțiuni, ar fi bine să plece mai departe de zona de competență a Jandarmeriei Mobile Timișoara, adică cele patru județe din vestul țării.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod” Timişoara sunt angrenaţi, în acest sfârşit de săptămână, în misiuni de ordine şi siguranţă publică, în zona de responsabilitate.
În perioada 25 – 27 august , jandarmii desfăşoară atât misiuni de asigurare a ordinii la
manifestările publice, cum sunt cele cultural-artistice sau sportive, misiuni pe linia menţinerii ordinii publice şi acţiuni de intervenţie.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, efective din cadrul grupării mobile cooperează cu inspectoratele de jandarmi din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, cu structuri de poliţie şi poliţie de frontieră din zona de responsabilitate şi cu alte instituţii.

Sâmbătă, 26 august a.c., vor fi asigurate măsurile de ordine şi siguranţă la meciul de fotbal ce va avea loc începând cu ora 18.30 pe stadionul „Dan Păltinişanu” din municipiul Timişoara.

Pentru a preveni producerea de evenimente ce pot duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile aglomerate, să adopte un comportament decent conform normelor de convieţuire socială şi să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale.

LĂSAȚI UN MESAJ