Infractori încătușați în Timiș! Se plimbau liberi, deși erau condamnați la închisoare

126

Tot mai multe persoane condamnate la închisoare fug de pedeapsă. Iar România și județul Timiș par locuri ideale pentru a se ascunde de ochii legii. Din nefericire pentru doi timișeni, condamnarea i-a prins din urmă.

Primul a fost descoperit la Timișoara. Acesta ar fi trebuit să fie după gratii, dar polițiștii l-au prins. Pe numele bărbatului de 40 de ani, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier. Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

Un alt fugar a fost prins în Deta.

”La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii Orașului Deta au depistat pe raza localității Tormac, un bărbat, de 36 de ani, urmărit național. Pe numele acestuia, Judecătoria Deta a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la contra libertății și integrității sexuale”, transmit polițiștii. Și acesta a ajuns după gratii să își ispășească pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ