Infractori căutați în ţară şi în străinătate, depistaţi în Timişoara

153

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Timişoara după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare sau condamnare în ţară şi în străinătate.

Un bărbat de 40 de ani, din Timişoara, era căutat de poliţiştii din Austria pentru furturi din locuinţe.

„Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea unor infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Austriei. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Austria”, transmite IPJ Timiş.

Un alt bărbat, tot din Timişoara, de 24 de ani, era căutat de oamenii legii pentru că a primit o condamnare cu închisare pentru trafic de droguri, dar nu s-a prezentat pentru încarcerare.

„Pe numele acestuia, Tribunalul Caraș – Severin a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri”, spun poliţiştii. Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ