Informatica Timișoara, regina futsalului românesc pentru al doilea an consecutiv

118

Trofeul Cupei României la futsal poposește din nou în Timișoara! CS Informatica a cucerit pentru al doilea an competiția eliminatorie după același scenariu: victorie la penaltyuri în finala cu Autobergamo Deva.

Cea de-a patra finală a anului a fost cu succes pentru sportul timișorean. Ratările baschetbaliștilor și handbaliștilor din Cupa României au fost răzbunate de echipa de futsal a orașului. Informatica a cucerit Cupe României joi seara, la Miercurea Ciuc și își apără trofeul cucerit în premieră în urmă cu un an.

Și de această dată a fost o finală cu marea rivală din vest, Autobergamo Deva; și totul s-a decis din nou la penaltyuri. Informaticienii au avut nervii mai tari și mai multă inspirație la loviturile de departajare după ce timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate: 6-6. Savio, Felipe și Simic au punctat câte două goluri, însă doar sârbul a prins finalul pe teren pentru că brazilienii au fost eliminați de pe teren…

Araujo, Rakic, Simic și Ilas au executat cu precizie pentru bănățeni la penaltyuri, în timp ce portarul Iancu a apărat două execuții ale devenilor și cu 4-3 trofeul ajunge din nou în vitrina Informaticii. Este al treilea trofeu cucerit de timișoreni în finalele cu Deva din ultimul an!

Trupa condusă de Robert Lupu are șanse bune de a prinde și finala campionatului și de a lupta la titlu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.