Informatica joacă pentru Supercupa României!

47

Timișul așteaptă primul trofeu al noului sezon. La fel ca în urmă cu un an, Informatica ar putea deschide stagiunea cu un trofeu – Supercupa României.

Rugbiștii campioanei SCM Timișoara Saracens au ratat șansa castigarii primului trofeu prin eliminarea suferită sâmbătă în semifinalele Cupei Regelui (8-31 în fața lui CSM București), iar toate speranțele sunt legate de la futsal si de Informatica Timisoara. Supercupa României reprezintă primul joc în futsalul românesc și prima șansă la câștigarea unui trofeu. Din postura de campioni și câștigători ai Cupei României, elevii lui Robert Lupu înfruntă sâmbătă, la Sighișoara, vicecampioana United Galați.

”Avem șansa noastră chiar dacă am schimbat liniile în această vară. Este un meci deschis oricărui rezultat”, au anunțat oficialii Informaticii vizavi de meciul programat de la ora 18, în orașul medieval. Violeții și-au pierdut piesele grele în acestă vară, brazilienii Savio si Felipe Oliveira, respectiv sârbii Rakic și Simic. Noutățile sunt doi brazilieni, Flavio și Pedro Henrique, veteranul Dumitru Stoica și ieșeanul Ruxandari.

Duelul de la Sighișoara este doar încălzirea pentru ceea ce va urma o săptămână mai târziu. În perioada 30 august – 1 septembrie, în Sala Constantin Jude se vor disputa meciurile din grupa preliminară a Champions League. Campioana României trebuie să treacă de reprezentantele Turciei, Osmanlispor, și a Gibraltarului, Lynx. Doar prima clasată merge mai departe, în faza superioară programată în luna octombrie.

O săptămână mai târziu demarează și Liga I de futsal cu o deplasare lungă pentru campioni, pe terenul nou-promovatei Bukovina Vicov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.