Informatica a egalat la general; calificarea se decide vineri

99

Informatica Timișoara a evitat o nedorită surpriză, eliminarea din primul tur al play-off-ului. Violeții au egalat scorul la general în meciul doi cu CSMS Iași și vineri se joacă decisivul, la Timișoara.

Câștigătoarea sezonului regulat din Liga 1 de futsal a obținut prima victorie în play-off, 10-2 în compania Iașiului, într-un joc de totul sau nimic. Timișorenii pierduseră primul meci din sferturi și erau eliminați la încă un insucces. Meciul doi a curs însă așa cum și-au dorit bănățenii și scorul la general este 1-1 înaintea disputei decisive.

Victoria a adus liniștea în tabăra condusă de Robert Lupu într-un moment în care tensiunea a cuprins vestiarul după acuzele publice ale portarului Iancu. Acesta a și fost lăsat în afara lotului la meciul de joi seara.

Slobodan Janjic a deschis rapid scorul, Florin Matei a marcat aproape imediat, iar până la pauză Savio a marcat o triplă iar Janjic a închisa tabela la 6-0. În partea secundă antrenorul-jucător Robert Lupu, Oliveira, Matei și Milojevic au mai marcat pentru Informatica în timp ce Vives și Pisica au redus din handicap pentru oaspeți.

Meciul trei și totodată cel decisiv are loc mâine, în sala Constantin Jude, de la ora 16.

 

LĂSAȚI UN MESAJ