5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Inedit! Timişorenii îndrăgostiţi pot lua o cină romantică în tramvai, de Valentine’s Day

Nu ştii cum să-ţi surprizi iubita de Ziua Îndrăgostiţilor? Deşi pare greu de crezut, RATT poate să vină cu o soluţie inedită şi îţi propune să iei o cină romantică în tramvai alături de persoana iubită, de Valentine’s Day. Nu este vorba de un jalnic tramvai cu care locuitorii urbei de pe Bega se plimbă zilnic, ci de singura garnitură reabilitată din Timişoara.

Acţiunea este organizată de Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” în data de 14 februarie. Călătoria cu tramvaiul îndrăgostiţilor începe din Piaţa Libertăţii şi va dura aproximativ 80 de minute.

„În loc să ieșiți pur și simplu în oraș la „o cafea” sau să vă oferiți un cadou care va fi depozitat undeva, acum te poți bucura alături de iubitul/iubita ta de o cină romantică deosebită, pe gustul oricui. Bruschete, paste sau burgeri, depinde doar de tine. La acestea se mai adăugă un desert și un pahar de vin, însă de restul va trebui să te ocupi tu. Totul va fi pregătit cu atenție și la îmbarcare veți fi așteptați de două persoane îmbrăcate à la carte care vă vor pofti la locul de unde va începe călătoria”, transmit organizatorii.

Preţul unui meniu pentru o persoană costă 130 de lei. Prima cină va începe la ora 18:00, iar următoarea la 19:30. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0726 733 031.

Alte subiecte :

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Siguranța alimentelor și igiena produselor, întru-un seminar de informare organizat de CCIAT | FOTO-VIDEO

Pentru a avea un mediu de afaceri bine informat, la curent cu tot ce e bine de știut în domeniul legislației, Camera de...

Citește și :