INEDIT Timișoara se transformă într-un oraș de cântăreți și muzicieni, cu sau fără talent. Ce acțiune este organizată mâine

685
timisoara music day

Iubești muzica, dar nu prea ai voce. Nu e nicio problemă. Iubitorii de muzică, teatru și dans sunt așteptați, mâine, 26 martie, între orele 12.00 – 16.00, în Piața Unirii ca să se distreze. Asta pentru că este organizat evenimentul Timișoara Music Day, în cadrul căruia locuitorii din capitala Banatului sunt încurajați să-și exprime iubirea pentru muzică, indiferent că sunt talentați sau nu.

„Scoatem arta în stradă. Totul se cântă live. Nu avem voie cu boxe, microfoane, ci doar acustic, vocal și instrumental, în intervalul 12.00 – 16.00, Piața Unirii. Este un eveniment civilizat, prin care dorim să celebrăm orașul, să scoatem arta în stradă pentru câteva ore și să ne bucurăm prin muzică și dans. Timișoara se va transforma într-un oraș de cântăreți și muzicieni, cu sau fără talent. Toată lumea este binevenită!”, transmit organizatorii pe Facebook.

La evenimentul Timișoara Music Day sunt așteptați să participe peste o mie de oameni. La acțiune vor fi prezenți și membrii unor trupe din oraș, care-i vor ajuta pe iubitorii de muzică să fredoneze melodia preferată.

În deschiderea evenimentului Timisoara Music Day, participanții vom cânta cu toții piesa „Imagine”, în semn de solidaritate pentru situația de criză din Europa și din întreaga lume, pentru victimele afectate de război și terorism.

LĂSAȚI UN MESAJ