19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

INEDIT. Mini-sumo între roboți, la Universitatea Politehnica din Timișoara. Când are loc RoboTEC

Concurs inedit organizat la Universitatea Politehnica din Timișoara. Studenți de la facultăți din țară, dar și din străinătate, pasionați de robotică și inteligență artificială, participă în acest sfârșit de săptămână la competiția RoboTEC, ediția 2016. Vorbim despre un concurs în cadrul căruia participanții trebuie să realizeze mici roboți cu care se vor întrece în cadrul mai multor probe.

Dacă ești pasionat de robotică și vrei să vezi cum funcționează roboții creați de studenți din toate colțurile țării, te așteptăm în perioada 1-3 aprilie, în holul Electro!„, transmite Liga AC, organizatorul evenimentului.

Roboții creați se vor întrece în cadrul a patru probe. Și anume: Line Follower, Freestyle, Maze și Mini-sumo, iar la final, studenții care au creat cei mai inteligenți roboți vor fi premiați. Mai multe informații despre RoboTEC sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Bicicleta hibrid creație a studentului David Borovic obține medalia de aur

SYNTHESIS, bicicleta hibridă electrică de tip Croazieră, creație a studentului David Borovic și a unei echipe din cadrul Facultății de Arte și Design UVT,...

„Miopie istorică” pe simezele Memorialului Revoluției | FOTO-VIDEO

Ca în fiecare început de vară, în preajma sărbătorii de Rusalii, este de datoria celor ce simt românește să facă un efort și să...

Citește și :