INEDIT. Impresarii au acces direct la tinerii cântăreți talentați din Timișoara. Ce spațiu a fost amenajat

207
sala mini concerte uvt

Mai multe șanse pentru tinerii talentați care învață la Facultatea de Muzică din cadrul Universității de Vest din Timișoara de a cânta pe marile scene ale lumii. Joi, a fost inaugurat un spațiu inedit, cu sprijinul financiar al Clubului Lions Tymes 1266. Este vorba de o mini sală dedicată spectacolelor muzicale, care a fost realizată după o investiție de aproximativ 15.000 de euro.

Pentru studenții Facultății de Muzică, sala reprezintă un loc de exercițiu și le oferă posibilitatea de a se remarca în cercurile din zona culturală.

Este o mini sală de concerte, un pas intermediar pe care studenții noștri îl pot face înainte de a urca pe marile scene. Mai mult, dorim ca acest spațiu să fie și un loc în care impresarii interesați a promova tinere talente să aibă ocazia de a-i cunoaște pe studenți într-un mediu cât mai profesionist. Astfel, ei pot intra mai ușor pe piața muncii, în rândul artiștilor de renume”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Primul spectacol/exercițiu al studenților a avut loc chiar la inaugurarea sălii, cei de la Instrumente și Canto punând în scenă un concert de 45 de minute pentru audiența prezentă joi seară la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ