INCREDIBIL! Cum își bate joc Enel Banat de clienți

2279

Hal de lucrare, de scoatere a contoarelor de curent electric, la Reșița! Se întâmplă într-unul din blocurile din municipiul de pe Bârzava, din cartierul Moroasa, unde furnizorul și distribuitorul de energie electrică este Enel Banat – sucursala județeană Reșița. Investitor fără dubiu – Enel, executanți subcontractori de doi bani de prin țară… Este noua metodă de lucru a italienilor de la Enel.

Vă reamintim că Enel a găsit în România ”găina cu ouăle de aur”, adică Electrica Banat și Dobrogea, cele mai profitabile din țară la vremea aceea, cu 10 ani în urmă, pe care le-a cumpărat și a dat lovitura pe piață. Mai apoi și-a împărțit piața de producere, distribuție și vânzare a energiei electrice cu cehii de la CEZ.

Italienii au promis investiții de peste 1,2 miliarde de dolari, pe termen lung în cele două filiale. Cum au văzut semnate actele prin care cumpărau 24,6% din capitalul social al fiecărei filiale, cu doar 127,4 milioane de Euro, au uitat de investiții. Din contră, au risipit și ce construiseră cei de la Electrica: au vândut sau închiriat spații din sediile deținute în Timișoara și în celelalte orașe ale Enel Banat, au restructurat personalul. Și chiar dacă unii oficiali de la București s-au sesizat, potrivit wall-street.ro, cu Enel, statul a pierdut, în vara anului 2013, două procese privind contractele de privatizare pentru fostele Electrica Banat și Electrica Dobrogea în care cerea despăgubiri totale de 39,3 milioane de euro.

Probabil că, în optica celor de la Enel, dacă tot nu pățesc nimic, de ce să nu-și bată puțin joc de clienți. Vorba cu ”clientul nostru stăpânul nostru” este depășită, din alte vremuri și pentru alte țări.

5 COMENTARII

 1. ANGAJATII DE LA FIRMA ELECTRICA ARAD AU FACUT ASA CEVA,ANGAJATI CARE PE BUNA DREPTATE NU AU NICIO TREABA CU MESERIA CARE O PRACTICA EI,IN MAI MULTE BLOCURI AU EFECTUAT LUCRARI DE MANTUIALA SI NIMENI NU I-A MASURI DINTRE SEFII ACESTOR ANGAJATI DE NIMIC CE EXECUTA ACEASTA LUCRARE DE APROAPE 1 AN

 2. Daca in zeci de scari oamenii nu au spus nimic ca li s-a bagat PUMNUL IN GURA cu amenintarea ca raman fara curent ce sa facem ? Jucam cum canta ei niste mizerabili , paraziti care traiesc pe spatele nostru !

 3. Buna treaba, daca gasesc prosti care nu le spun nimic, asa se va intampla mereu. Angajatii aia cu juma de norma si doi litri de palinca pe ora, trebuie batuti ca pe covor, apoi se dau pe brazda si fac lucrarea de calitate HD. Amenintarea ca ii lasa fara curent electric, este valabila doar pentru rau platnici. Paru si maciuca pe ei si pe mama lor de banditi cu enelul lor cu tot.

 4. Enel se ocupă şi de …gazele românilor .
  Făcând un amalgam de cifre în alchimia lor de pe facturi …reiese că citirea contoarelor care sunt în metrii cubi sunt facturați în kilowati oră jecmanind direct consumatorii .
  Spun asta fiindcă acest ENEL a umflat prețurile de 5 ori in nu.ai o singură lună …
  Având acelaş consum casnic in 12 zile s-au plătit şi 500 lei gazele ….ENEL având şi o rubrică de suprataxă …numită consum comercial …
  Urmează să acționăm in judecată această firmă fiindcă uzează de bunul simț al clienților …

LĂSAȚI UN MESAJ