Început de drum pentru baschetbaliste

44

Baschetul feminin timișorean revine în prim plan după un an de absență. Miercuri după-amiază, SCM-ul susține prima partidă oficială a stagiunii cu FCC ICIM Arad, în turul Cupei României.

Promovată în Liga Națională la doar opt luni de la înființare, echipa de baschet feminin a SCM-ului Timișoara se află în postura mult dorită. Aceea de a lua startul alături de cluburile primei ligi, în primul rând doar în Cupa României.

Prima confruntare o reprezintă dubla din Cupa României cu FCC ICIM Arad. Nou-promovata antrenată de Mihai Coldea și Silvia Prejban își va verifica nivelul în compania arădencelor înaintea startului de sezon.

”Ne așteaptă o dublă de foc cu Aradul, echipă de tradiție în baschetul feminin, care în ultimii 10 ani a fost mai mereu în top, câștigând mai multe campionate și cupe ale României. Echipa noastră se află la început de drum, dar credem în șansa noastră și vom lupta să ne calificăm în Final 8-ul Cupei României. Sperăm să vedem cât mai multă lume în tribunele sălii Constantin Jude, fetele noastre având nevoie de sprijin în încercarea lor de a învinge Aradul”, a subliniat Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara.

Manșa tur este programată miercuri, ora 19, în sala Constantin Jude, iar returul trei zile mai târziu la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ