Începe ”era Ganea” la ACS Poli

109

Fosta prim-divizionară ACS Poli este cea mai harnică dintre cele trei cluburi timișorene din Liga a 2-a. Gruparea de pe Dan Păltinișanu s-a reunit luni cu un antrenor nou în persoana lui Ionel Ganea.

Mai interesantă ca niciodată se anunță liga secundă din fotbalul românesc în sezonul ce va începe peste ceva mai mult de o lună. Cu trei cluburi timișorene între care rivalitatea pare mai mare ca oricând și cu nume importante în fotbalul românesc, eșalonul al doilea va fi un campionat de urmărit.

ACS Poli vrea să petreacă un singur sezon în Liga 2 și pentru asta a schimbat antrenorul și va schimba și liniile de jucători. Ionel Ganea a intrat de luni în pâine la reunirea cea mai timpurie dintre echipele de liga secundă. ”Am vrut să vin aici deoarece este un proiect nou și mie, ca antrenor, îmi convine pentru că pot începe totul de la zero. Primul obiectiv este să cristalizăm o formație cât mai competitivă, să începem sezonul. Îmi doresc să fac performanță la acest club”, a explicat Ganea la reunire.

Fostul internațional nu va avea la dispoziție un lot asemănător cu cel care a evoluat în Liga 1. Au rămas Marius Curileac, Mădălin Smaranda, Bogdan Străuţ, Octavian Drăghici, Cristian Pădurariu, Alexandru Popovici, Andrei Artean, Cosmin Bîrnoi, Sebastian Velcotă, Cristian Melinte, Denis Haruţ, Raul Cochinţu şi Lucian Oprea. Acestora li se vor adăuga jucătorii care revin după împrumuturi, cazul lui Doman, Bocșan și alții.

ACS-ul va rămâne în pregătire la baza proprie în următoarele două săptămâni după care va avea parte de un cantonament. Locația încă nu a fost stabilită.

Vecinele ASU Politehnica și Ripensia se vor reuni peste o săptămână.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ