Începe distribuirea măștilor de protecție, la Timișoara

106
Timișorenii din medii vulnerabile pot să ridice, de astăzi, măștile de protecție oferite gratuit de Primăria Timișoara. Distribuirea măștilor se va face pe strada Lorena nr. 35 (poarta acces auto) în intervalul orar 08.00 – 16.00, de luni până vineri.
Fiecare persoană eligibilă va primi 50 de măști de protecție, cantitate care trebui să îi ajungă pentru două luni, conform calculelor autorităților. ”Măștile se ridică personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, a verificării persoanei pe listă și a semnării de primire a cutiei cu măști. Persoanele care se încadrează în categoriile prevăzute beneficiază de măști de protecție pe baza documentelor doveditoare, reprezentând carte de identitate, ultimul sau penultimul cupon de pensie și certificatul de încadrare în grad de handicap în termen de valabilitate, după caz”, aflăm de la Primăria Timișoara.
În depozit va intra pe rând, câte o persoană, respectând distanțarea fizică de 1,5 – 2 metri. Accesul se va face numai cu purtarea corectă a măștii de protecție facială.

LĂSAȚI UN MESAJ