25.9 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Încep să curgă amenzile pentru nepurtarea măștii de protecție în Timiș

Noaptea trecută, forțele de ordine din județul Timiș au acționat cu efectiv mărit pentru verificarea respectării normelor de protecție împotriva răspândirii Sars-Cov-2 și pentru prevenirea infracționalității stradale.

Au fost date 35 de sancțiuni celor care nu purtau masca de protecție acolo unde acest lucru este obligatoriu.

Polițiști de Ordine publică, Investigații criminale, Sisteme de securitate, precum și jandarmii din Timișoara, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, au desfășurat acțiunea amplă în interval orar 19.00 – 03.00.

„Polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.950 de lei, dintre care 29 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptului de încălcare a unor norme de convingere socială, a ordini și liniștii publice, în valoare de 8.250 de lei.
De asemenea, 21 de sancțiuni au fost aplicate la OUG 195 / 2002R pentru încălzirea unor norme la regimul rutier, în valoare de 8.200 de lei, și 35 de sancțiuni la Legea 55/2020, pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise, în valoare de 9.500 de lei”, este în căutarea acțiunilor.

Polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut, în viziunea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere.
Au fost verificate 7 agenții de securitate și acțiune 5 butoane de panică, nefiind constatate nereguli.

Totodată, sa intervenit la 14 apeluri 112.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

  1. Ce fain,seful politiei a fost filmat ieri la Untold,intr-o incapere,alaturi de Boc si altii,fara masca si ei ne amendeaza ca nu purtam masti in masina…La fel cum doctorii refuza vaccinarea,insa vor s ane oblige pe noi sa o facem.Stiati ca Arafat nu e vaccinat?A spus recent,intr-o emisiune, ca daca i se va cere,se va vaccina in direct…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :