Încep probele la rece pentru încălzirea caloriferelor în sezonul rece

76

Colterm a început probele la rece pentru a verifica dacă infrastructura este pregătită să preia agentul termic pentru încălzirea din sezonul de iarnă.

„Concret, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

În 23 septembrie, sunt programate pentru probe la PT: 10A, 10B, 10C, 10D, 12, 13, 17, 17A, 30, 36, 38, 39, 49, 50, 56, 63, 69, 84, 86, 92, 93, Cerna, Corbului, Diana, Madgearu, Plevna, R. Sireanu, Torac, CT IMT. Pe această cale anunțăm asociaţiile de locatari care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii, să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor”, anunță Colterm.

Timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare sunt rugati să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru ca angajații Cokterm să poată interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire. În funcție de temperaturile nocturne, furnizarea căldurii ar putea începe din 1 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.