Încep lucrările din zona Piața Consiliul Europei. Vor fi restricții

168

Circulația rutieră este închisă de marți, 15 mai, pe tronsonul cuprins între bulevardul Antenei și Calea Aradului. Începe organizarea de șantier pentru construirea pasajului subteran din zonă.

„Comisia de circulaţie a aprobat închiderea circulaţiei rutiere până la 31 decembrie 2018 la solicitarea SC Cosmun West SRL pentru Municipiul Timişoara. Pe întreaga perioadă a lucrărilor, constructorul are obligaţia legală de a semnaliza corespunzător aceste lucrări”, transmite municipalitatea.

Primăria va mai construi un subpasaj, chiar în piața Consiliul Europei. Investitorul de la Openville plătește documentația pentru pasajul nr. 2, pe care îl vom face noi, în continuare, pe sub Piața Consiliul Europei, până pe str. Circumvalațiunii.

”Sunt mai multe variante. Una este să fie o bandă pe sens, legătură până la Circumvalațiunii și atât. Altă variantă este să fie ramificații spre Calea Torontalului și spre Calea Aradului. Este în analiză la proiectant și o variantă mai complexă, mult mai costisitoare, o variantă de pasaj subteran cu două niveluri, ca să ai toate conexiunile posibile, în ambele sensuri, și fără intersecții. Vom vedea ce spune proiectantul”, spunea edilul șef, Nicolae Robu.

Aceste lucrări nu au încă un termen de începere.

LĂSAȚI UN MESAJ