Încep înscrierile la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului SIA VEST

55

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C.GAPA S.R.L. partener, au lansat înscrierea la concursul de planuri de afaceri din cadrul Proiectului SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale (Cod proiect My Smis: 105255).

Etapa de înscriere în concurs a participanților și înregistrarea dosarelor se desfășoară în perioada 8 – 20 noiembrie 2018, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9.00 – 15.00, la sediul CCIA Timiș din P-ța Victoriei nr.3, camera 5.

Dosarul de înscriere în concurs trebuie să cuprindă: planul de afaceri, anexele obligatorii și o copie electronică în format pdf. a dosarului, conform documentației disponibilă pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro . Interviurile și prezentările planurilor de afaceri vor avea loc în perioada 18 – 26 noiembrie 2018, la sediul CCIAT.

Obiectivul general al proiectului vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă, prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru un număr de 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă.

Rezultate obținute în cadrul proiectului până în prezent:
 16 serii de cursuri gratuite de antreprenoriat, la care au participat 340 persoane din județele
Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara;
 380 persoane din județele Regiunii Vest sunt înscrise în grupul țintă.
IMPORTANT!
 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANȚARE !
 Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de 100% !!!
 Suma disponibilă pentru finanțarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei !!!

Informații suplimentare și înregistrarea dosarelor la sediul CCIA Timiș din Piața Victoriei nr. 3, et.I, cam.5. Tel.: 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro , Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect. Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ