Incendiul provocat în zona Traian a lăsat o familie fără casă. Ce au făcut autoritățile pentru victimele colaterale

105

Focul pus intenționat la casa de pe strada Dacilor, nr. 19, de vinerea trecută, a lăsat o familie fără acoperiș deasupra capului. Oamenii, victime colaterale ale romilor care au declanșat focul, au primit ajutor de la Primăria Timișoara. Familia are acum, cu titlu provizoriu, o locuință într-un bloc social din zona Lipovei.

Acest gest l-a făcut pe unul dinte cei mai mari combatanți ai lui Robu să îi mulțumească public pentru gestul său.

”Îi mulțumesc primarului Robu, în numele familiei ce a fost victimă colaterală a incendiului provocat de hoții și tâlharii din Piața Traian, pentru că i-a primit astăzi și a găsit instant o soluție locativă temporară pentru respectiva familie de oameni muncitori, astfel încât, după cinci nopți de coșmar, aceștia pot să se odihnească intr-un loc cald și având un acoperiș deasupra capului.

Întrucât este de așteptat ca și la următoarele evacuari hoții să recurgă la incendieri, îi sfătuiesc pe toți cetățenii ce se invecinează cu imobile în care locuiesc asemenea paraziți sociali să încheie asigurări pentru locuințe, ce de altfel sunt obligatorii, și preferabil și pentru bunuri. Primarul a raspuns public apelului meu de sâmbătă și a confirmat că evacuările vor continua. Cu teroriștii nu se negociază!”, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook.

În urma incendiului de vineri, autoritățile au decis să ia măsuri drastice. Ei vor să îi evacueze pe toți cei care locuiesc ilegal în zona Traian în casele istorice.

LĂSAȚI UN MESAJ