Incendiu puternic în vestul țării. Misiunea pompierilor, îngreunată din cauza alimentării deficitare cu apă

103

Eforturi susţinute ale pompierilor pentru stingerea unui incendiu propagat pe sute de metri patrati la acoperișul unei locuinţe din satul Baldovin, comuna Baia de Criș.

„Aseară, în jurul orei 23.00 pompierii Staţiei Brad au fost alertaţi şi au dislocat de urgenţă echipaje de stingere și prim-ajutor pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul comun al unei case și anexe din localitatea Baldovin. Incendiul s-a propagat cu repeziciune, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătrați, favorizat de elementele combustibile din structura acoperișului. În sprijinul pompierilor brădeni a sosit și un echipaj de la Detașamentul Deva cu o autospecială cu capacitate de 9.000 de litri. Cei 24 de pompieri implicaţi în operaţiuni au reușit în aproximativ două ore lichidarea incendiului. Din cauza deficitului de surse de apă în zona producerii incendiului pompierii au realizat alimentarea cu apă în sistem navetă de la o sursă aflată la aproximativ 5 kilometri de locul intervenţiei”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, citată de ziardehunedoara.ro.

Pompierii au reușit să salveze încăperile imobilului, incendiul fiind limitat la nivelul acoperișului și a anexelor din lemn.

LĂSAȚI UN MESAJ