Incendiu! Pompieri în timpul liber și voluntari, la datorie

608

Un incendiu a fost stins de pompierii aflați în timpul liber și de o echipă de voluntari. Flăcările amenințau să cuprindă o casă. Proprietarul unei gospodarii din Ineu, judetul Arad a anunțat la 112 că ardea garajul din curte, din fericire, fără mașină, dar foarte aproape de casă.

„Au fost imediat alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Ineu, o autospecială de stingere cu apă si spumă, 6 subofiţeri și SVSU CERMEI cu o autospecială de stingere și 4 voluntari. Când au ajuns voluntarii, garajul ardea în totalitate, violent, și incendiul era chiar lângă casă. Misiune dificilă și cu posibilitatea foarte mare să ia foc şi casa”, a transmis ISU Arad.

La intervenţie au ajutat și pompieri aflați în timpul liber. „Plutonier major Morar, plutonier adjutant Szasz și plutonier Katai mergeau spre casă, tocmai ieșiseră din tura de serviciu. Au oprit imediat mașina și au trecut la intervenție. Cu ajutorul celor 4 voluntari au reușit să limiteze extinderea incendiului pană la sosirea echipajului de la Ineu, care după ce au evacuat două butelii din garaj, după o oră de intervenție, au stins focul. Casa și celelalte anexe au fost salvate”, mai aflăm de la ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ