Incendiu la Iulius Mall. Circa 300 de persoane au fost evacuate de urgenţă. UPDATE: Ce transmit reprezentanții centrului comercial

3594

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate de pompieri, marţi după-amiaza, după ce un incendiu a izbucnit la un cuptor aflat în food-court-ul unui mall din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor ISU Banat, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o motoscară şi o ambulanţă SMURD după ce au fost anunţaţi de producerea unui incendiu la Iulius Mall, conform rtv.net.

Circa 300 de angajaţi şi clienţi au fost evacuaţi în timpul operaţiunii de stingere a flăcărilor.

Conform surselor citate, incendiul s-a produs la tubulatura unui cuptor de la un fast food situat în food-court.

Pompierii au reuşit să stingă rapid incendiul. Nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE: Iată ce au transmis reprezentanții celui mai mare centru comercial din oraș:

Incidentul s-a produs în spațiul unuia dintre operatorii din food court. A fost declanșat imediat sistemul de desfumare, iar structura specială pentru prevenție și intervenție din cadrul Iulius Mall a acționat cu promptitudine. La fața locului au venit și autospeciale de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Din motive de siguranță, clienții din food court au fost evacuați, însă activitatea a fost reluată după aproximativ 30 de minute. Totodată, subliniem că activitatea mall-ului pe celelalte nivele nu a fost afectată, clienţii Iulius Mall fiind mereu în siguranţă. Iulius Mall este dotat cu sistem anti-incendiu performant, compus din hidranţi și sprinklere. Totodată, în Iulius Mall se organizează periodic simulări de intervenţie în caz de urgenţă, astfel că personalul este pregătit să intervină în orice moment. 

LĂSAȚI UN MESAJ