Incendiu în Timişoara! Vezi ce s-a întâmplat!

1852

ISU Timiș a intervenit la ora 20:23 pentru lichidarea unui incendiu la o casă părăsită în Timișoara pe strada București. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, un ofițer și 8 subofițeri.

Din fericire, în interiorul casei nu exista nici o persoană, au ars aproximativ 100kg de materiale textile și o canapea, cauza probabilă a incendiului fiind o lumânare lăsată aprinsă.

Anterior, tot în 31 decembrie, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș au intervenit, până la ora 18:30, la două incendii, unul dintre ele la o casă în localitatea Buziaș iar al doilea la un transformator electric în satul Covaci și misiune de degajare a unui panou publicitar pe B-dul Liviu Rebreanu.

Deasemenea, s-a intervenit la 4 accidente rutiere pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor iar la două dintre ele și pentru acordarea primului ajutor medical.

Ambulanțele SMURD au avut în total 21 de intervenții.

Pompierii militari s-au deplasat în 10 localități pentru a executa misiuni de informare a populației cu privire la modul de comportare în situații de urgență.

Echipajele de intervenţie vor asigura buna desfasurare a evenimentelor cu public numeros, organizate în aer liber în Timișoara, Lugoj, Sânnicolau Mare, Făget și Buziaș.

În total s-a intervenit cu 13 autospeciale, 7 ambulanțe SMURD, 68 subofițeri și 2 ofițeri.

În noaptea dintre ani, 122 de salvatori sunt la datorie pentru liniștea și siguranța cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ