Încă un pas în față la final de tur

74

Politehnica Timișoara a câștigat restanța cu CSU Suceava din ultima rundă a turului și a încheiat prima jumătate a campionatului pe poziția a șaptea. Studenții au controlat disputa cu bucovinenii și au oprit tabela la 33-25.

Handbaliștii timișoreni au trecut rapid peste eliminarea din Cupa EHF și au obținut o victorie categorică marți seara. Un 33-25 (17-12) în compania lui CSU Suceava care arată că poliștii acordă o atenție mărită pe duelurilor din întrecerile interne.

Un rezultat care reflectă întocmai diferența de valoare din teren, cu ofensiva lui Poli funcționând la capacitatea dorită, în timp ce defensiva și-a făcut datoria ca de obicei. Omul meciului a fost extrema Filip Marjanovic, autor a 12 goluri cu care și-a consolidat poziția de golgheter al echipei în campionat. Celelalte goluri ale lui Poli au venit din partea lui Simovic (5), Milosevic (5), Fenici (3), Lasica (3), Păiuș (1), Lazarov (1), Santeiu (1), Ștefan (1).

Poli urcă o poziție în clasament grație acestui succes și face rocada cu Steaua pe locurile 7-8. Studenții mai au însă de recuperat teren în returul care începe sâmbătă pentru a ajunge acolo unde și-au propus, respectiv un loc în primele 4 care să le asigure un traseu mai lejer în play-off. Prima rudnă a returului aduce și prima încercare solidă pentru Poli; la Timișoara sosește liderul surpriză al Ligii Naționale – HC Dobrogea Sud Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ