Încă o înfrângere pentru studenți în Divizia A1

64

Voleibaliștii timișoreni rămân fără punct și după etapa a șasea. CSU UVT a pierdut cu 0-3 partida de marți cu LMV Tricolorul Ploiești.

CSU UVT Timișoara rămâne în continuare lanterna roșie în Divizia A1 de volei masculin și după runda cu numărul șase. Cu un bilanț deloc încurajator: un set câștigat și 18 pierdute; zero puncte adunate. Ultima partidă a avut aceleași coordonate pentru studenții timișoreni, înfrângere la zero.

În intermediara de marți, în sala UVT-ului de pe Oituz a sosit LMV Tricolorul Ploiești. Prahovenii au încheiat rapid conturile, 3-0 în ceva mai mult de o oră de joc. Gazdele nu au prea contat în acest joc pe care l-au cedat clar: 13-25, 10-25 și 18-25. Principalii realizatori ai echipei timișorene au fost de această dată Traian Gemănariu – 9 puncte și Cristian Damian – 8 puncte.

Antrenorul timișorenilor, Sorin Schiesz a analizat la final prestația echipei sale: ”Ploieștiul e o echipă foarte bună, candidată serioasă la titlu. Bine pregătită și tactic, și fizic, mi-au plăcut foarte mult. E o diferență de valoare netă, chiar nu avem ce zice. Sper ca meciurile acestea să ne ajute”.

Pentru Universitatea urmează sâmbătă o deplasare în capitală pentru jocul cu Steaua București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ