Încă o convocare a căpitanului la națională

120

Amicalul și convocarea în echipa națională pentru Politehnica Timișoara. Căpitanul Cristi Fenici a fost inclus în lotul tricolorilor pentru testele cu Germania și Elveția din primele zile ale lui 2017.

Vacanța de iarnă este mult mai scurtă pentru unul dintre handbaliștii Politehnicii Timișoara. Căpitanul Cristi Fenici a intrat în vacanță în ajunul Crăciunului și va reveni la treabă în cea de-a doua zi a Noului An. Conducătorul de joc al violeților a fost convocat de selecționerul Xavi Pascual pentru turneul amical pe care naționala îl va întreprinde în Germania și Elveția în 2-9 ianuarie.

În 3 ianuarie, românii vor înfrunta echipa Germaniei, la Krefeld. Tricolorii merg în Elveția după acest amical de lux, unde participă la puternicul turneu amical „Yellow Cup”. România începe competiţia contra Braziliei (6 ianuarie, ora 22.00), apoi întâlneşte Elveţia (7 ianuarie, ora 20.00), pentru a încheia competiţia contra Slovaciei (8 ianuarie, ora 14.30).

Ultima acțiune a naționalei s-a încheiat în 23 decembrie și a constat într-un stagiu de pregătire la Barcelona. În cadrul acestei perioade românii au întâlnit vicecampioana mondială Qatar în fața căreia au cedat cu 18-30. Fenici s-a numărat printre jucătorii folosiți de Pascual în acel meci.

România se pregătește pentru meciurile din preliminariile Campionatelor Europene din 2018, din grupa a 2-a de calificare. După primele două etape, tricolorii conduc în clasament cu maximum de puncte grație victoriilor cu Belarus şi Polonia. Următoarele meciuri oficiale sunt programate contra Serbiei în 3 mai acasă și 6 mai deplasare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ