Încă doi găinari din Timișoara se îndreaptă spre zdup…

390

Doi tineri de 20 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului Timişoara, au fost identificaţi de poliţiştii Secţiei 1 Timişoara.

La data de 11 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au identificat 2 tineri de 20 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada martie – aprilie 2016, bănuiţi ar fi pătruns prin efracţie în  șase boxe ale unor imobile, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu în valoare de 4200 de lei.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au recuperat mai multe bunuri (bicicletă, sistem audio, motocoasă electrică, drujbă, flex, bormaşină, burghiuri) care au fost predate păgubiţilor.

S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a bănuiţilor, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ