Înainte de ridicarea carantinei, timișenii au fost amendați

94

Cu doar o zi înainte de ridicarea carantinei din localitățile Dumbrrăvița, Giroc, Ghiroda și Moșnița Nouă, polițiștii și jandarmii au continuat să verifice persoanele care au intrat sau ieșit din aceste comune.

16 timișeni s-au ales cu amenzi pentru că nu au respectat restricțiile de circulație. Printre ei se numără și cei care au ieșit din case după ora 23:00, acest lucru fiind în continuare interzis. Forțele de ordine au verificat și dacă oamenii poartă mască, iar sancțiunile au curs pe bandă rulantă.

”Pentru abaterile constatate au fost aplicate 297 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 79.300 de lei. Dintre acestea, 255 de sancțiuni contravenționale în valoare de 58.800 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 16 sanctiuni în valoare de 2.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, a transmis IPJ Timiș.

Nu uitați că orașul Lugoj este încă în carantină, iar pentru a ieși sau intra trebuie să aveți declarație pe propria răspundere sau adeverință de la locul de muncă. Masca rămâne un accesoriu oblgatoriu în județul Timiș, atât în interior cât și în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ