INADMISIBIL! Focar de infecție la marginea Timișoarei, fără nicio reacție din partea autorităților

351

Publicația noastră a semnalat de nenumărate ori că timişorenii s-au săturat să vadă la colţuri de stradă şi în spatele blocurilor grămezi de gunoaie. Zeci de rampe de deşeuri clandestine se crează mereu în oraş, iar Poliţia Locală nu poate să îi amendeze pe cei care aruncă resturile pentru că rar reuşesc să îi prindă în flagrant.

Pentru că s-au săturat de situaţie, locuitorii Timișoarei s-au adresat primarului în mediul virtual. Au apelat la pagina de Facebook a Primăriei Timişoara, creată special pentru sesizări. Au sesizat zeci de rampe clandestine de gunoi, în toate cartierele orașului, fără nicio reacție din partea autorităților locale, chiar dacă de obicei primarul urbei, Nicolae Robu, apelează la rețelele de socializare ori de câte ori are de transmis câte ceva.

Cetățenii orașului postează acum pe Facebook, nu doar pe pagina Primăriei Timișoara, imagini cu rampele clandestine, în speranța că până la urmă cineva le va rezolva situația. Cartierul timișorean Plopi este la marginea urbei din toate punctele de vedere. Aici este un adevărat focar de infecție, raiul șobolanilor care mișună prin rampa clandestină de gunoi ce persistă de ceva vreme.

Postarea de pe pagina de Facebook a Mirelei Vidrean a dat naștere deja la aprinse discuții pe rețeaua de socializare, și pro dar și contra. Lipsește doar poziția autorităților locale!

Sursa foto: Mirela Vidrean

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ