În vizită în județul Hunedoara, ministrul Transporturilor a anunțat când se deschide lotul 3 al A1 VIDEO

252

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat astăzi, la Deva, că Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva va fi deschis traficului rutier peste aproximativ două săptămâni. Oficialul a mai menționat că se așteaptă finalizarea expertizei pe care a comandat-o Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a se stabili starea în care se află segmentul de șosea.

Răzvan Cuc a dat acest termen până la deschidere a șoselei, în condițiile în care reprezentanții CNAIR au anunțat că expertiza va dura două luni.

„Am vorbit cu domnul director Scarlat (n. r. directorul CNAIR), expertiza este spre finalizare. Imediat cum s-a finalizat, deschidem lotul. Deci, e o problemă, aș spune, de două săptămâni pentru a deschide Lotul 3. Chiar azi dimineață când eram în drum spre Deva, am oprit și pe Lotul 3, ați și fost cu mine pe șantier, fisura s-a extins. Deci, aș spune că am avut dreptate prin deciziile pe care le-am luat la nivelul Companiei și Ministerului. Dar, vom da drumul traficului pentru că odată finalizată expertiza, vom avea volumul lucrărilor care trebuie făcute pe acest lot. Vor exista limitări de viteză în zonele cu denivelări”, a declarat ministrul Transporturilor.

sursa – ziardehunedoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.