În plină iarnă, cu gândul la vacanţa de vară! S-au anunţat primele curse charter cu plecare din Timişoara

89

Companiile aeriene şi operatorii de turism au anunţat primele curse charter care vor opera în perioada iunie – septembrie 2016.

Este vorba despre cinci destinaţii, dintre care, spre patru destinaţii s-au operat zboruri charter şi în anii precedenţi, respectiv Creta (Heraklion), Rhodos , Zakynthos, şi Antalya, plus o nouă destinaţie, Bodrum, Turcia. În perioada imediat următoare se aşteaptă ca şi alţi tour –operatori să anunţe destinaţiile de vacanţă accesibile în această vară cu avionul, direct din Timişoara.

“Am început anul cu veşti bune pentru locuitorii din vestul ţării, anunţând destinaţii noi de pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi continuăm în acelaşi mod, prin a anunţa o nouă destinaţie de vacanţă, Bodrum. Dorim să existe cât mai multe zboruri de tip charter spre destinaţii turistice, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. De altfel, suntem convinşi că şi anul acesta, la fel ca şi în anii precedenţi, numărul pasagerilor care vor zbura spre destinaţii de vacanţă va înregistra o creştere semnificativă.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Zboruri charter spre destinaţia Creta – Heraklion se vor opera de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri. Zborurile operate în ziua de marţi vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.15 – aterizare Heraklion la ora 15.30. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.05 – aterizare Heraklion la ora 15.05.

Zborurile charter spre destinaţia Rhodos vor începe în data de 17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare din Timişoara la ora 13.10 – aterizare în Rhodos la ora 15.10.

Primul zbor charter cu destinaţia Zakynthos va începe în 13 iunie. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare din Timişoara la ora 13.05 – aterizare în Zakynthos la ora 14.50.

Zborurile charter spre destinaţia Antalya vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 – aterizare Antalya la ora 15.55. Zborurile operate în ziua de sâmbătă vor începe în data de 18 iunie cu orarul: decolare Timişoara la ora 13.40 – aterizare Antalya la ora 15.55.

Spre noua destinaţie de vacanţă – Bodrum, se vor opera curse charter în fiecare zi de joi începând cu data de 16 iunie, având următorul orar: decolare Timişoara la ora 14.45 – aterizare Bodrum la ora 16.45.

Menţionăm că toate cursele charter mai sus enumerate vor fi operate de compania aeriană Blue Air. În continuare, agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de luni şi vineri.

Companiile aeriene împreună cu tour – operatorii îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ