În plin scandal al poluării, polițiștii locali verifică șantierele

50

Un factor important care contribuie la poluarea din Timișoara îl reprezintă șantierele. Nu doar pentru că produc parf în timpul lucrului și nu se folosesc plase de potecție, mașinile de mare tonaj ies din șantier direct pe șosele fără ca roțile să le fie spălate.

Polițiștii locali au luat la verificat șantierele din oraș și nu a durat mult până când au descoperit nereguli. Șase amenzi au fost date, săptămâna trecută, pentru camioanele care au murdărit străzile din oraș. Sanțiunile au fost date în zone precum Circumvalațiunii, Torontalului, Aradului și Pictor Zaicu.

”Sancțiunile pentru persoanele fizice au fost de câte 1000 lei fiecare, iar la persoanele juridice de câte 2500 lei fiecare, conform HCL 371/2007. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că murdărirea căilor publice ca urmare a activităților de încărcare-descărcare a mijloace de transport și neluarea măsurilor de asigurare a unei rampe de spălare sau de curățare a roților autovehiculelor și neluarea măsurilor necesare pentrui a preveni murdărirea căilor publice se sancționează cu amenzi de până la 1000 lei pentru persoanele fizice și de până la 2500 lei pentru persoanele juridice”, transmite Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ